Over B&B ‘Uit in 1976’ in Ermelo

B&B uit in 1976 is rustig gelegen bij een bos. De B&B heeft 1 appartement voor maximaal 4 personen en beslaat de eerste verdieping van een villa. Het appartement heeft 2 ruime tweepersoons slaapkamers, een knus “Zitje” (9m2) met keukentje, koelkast, magnetron, tv en spelletjes en een royale badkamer met inloopdouche, groot bad, dubbel wastafelmeubel en wc. De ruime overloop wordt van de trap afgescheiden door een oprolbaar traphekje.

Het appartement is te boeken met 1 of met 2 slaapkamers. Als u met 1 slaapkamer boekt, blijft de andere slaapkamer ongebruikt. U bent met uw gezelschap dus altijd de enige gasten in B&B uit in 1976. Dat garandeert de privé badkamer en het alleengebruik van het Zitje. Kortom een B&B voor u privé.

Voor kinderen tot en met 2 jaar is er een aparte kamer met kinderbedje, commode met aankleedkussen en wat Duplo.

Gastvrouw Marja serveert het (h)eerlijke ontbijt zo mogelijk op het terras en anders in haar ruime woonkamer.

Koffie en thee zijn van het huis. Voorzieningen daarvoor in het Zitje en in de garage. In beide ook servies en bestek.

Er is een heerlijke, omheinde groene tuin, een groot terras, overdekt op het Oosten en verder op het Zuiden, met verschillende zitjes en wat buitenspeelgoed. Vogels en eekhoorn zijn kind aan huis.

Vanuit B&B uit in 1976 loopt u zo het bos in. Heerlijk in alle jaargetijden. Met 10 autominuten bent u op de hei, bij het Wolderwijd (Veluwemeer) of in Harderwijk. En gelukkig is het centrum van Ermelo met zijn winkels en restaurantjes maar een kwartiertje lopen en het Japanse tapasrestaurant ligt zelfs om de hoek.

Vanaf najaar 2021 kunt u een uitgebreide borrel(hap) en huisgemaakte soep gebruiken bij de houthaard in de woonkamer van uw gastvrouw. Vraag naar de mogelijkheden.

De B&B heet “Uit in 1976” vanwege het bouwjaar van het huis en de kenmerken die daar nog aan doen denken: houten plafonds in de slaapkamers, een open spiltrap, bruine kozijnen en nephouten deuren. Desgewenst zijn er ook retro dekbedden en … origineel jaren 70 servies.